Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1050g881kcal191.6g0g11.6g0g
Tomaatti, tuore225g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Sipuli, tuore225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Papu, ohut vihreä, pirkka150g41kcal2.9g6.3g0.3g3.6g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g300g180kcal11.1g21.9g6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki180g144kcal23.4g3.6g3.6g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 150g36kcal2.7g3.3g0.5g3.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 150g52kcal6.9g2.9g0.5g3.7g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g75g23kcal0.7g3g0.2g0g
Tilli, tuore 150g45kcal5.5g1.4g1.2g3.2g
Sitruunamehu, laimentamaton75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 30g117kcal0.6g0.7g12.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia75g113kcal12.7g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5670g3504kcal525.2g127.4g88.8g42g
Valittu annoskoko2835g1752kcal262.6g63.7g44.4g21g
Annoskoko puolitettuna1418g876kcal131.3g31.9g22.2g10.5g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469