Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 117g98kcal21.3g0g1.3g0g
Tomaatti, tuore25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli, tuore25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Papu, ohut vihreä, pirkka17g4.5kcal0.3g0.7g0g0.4g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g33g20kcal1.2g2.4g0.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki20g16kcal2.6g0.4g0.4g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 17g4kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 17g5.8kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g8.3g2.5kcal0.1g0.3g0g0g
Tilli, tuore 17g5kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton8.3g1.7kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.3g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia8.3g13kcal1.4g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g390kcal58.4g14.2g10g4.8g
Valittu annoskoko315g195kcal29.2g7.1g5g2.4g
Annoskoko puolitettuna158g97kcal14.6g3.6g2.5g1.2g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.3g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469