Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1167g979kcal212.9g0g12.8g0g
Tomaatti, tuore250g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Sipuli, tuore250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Papu, ohut vihreä, pirkka167g45kcal3.2g7g0.3g4g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g333g200kcal12.3g24.3g6.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki200g160kcal26g4g4g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 167g40kcal3g3.6g0.5g3.8g
Parsakaali, keitetty, suolaa 167g58kcal7.6g3.2g0.5g4.1g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g83g25kcal0.8g3.3g0.2g0g
Tilli, tuore 167g50kcal6.2g1.5g1.3g3.5g
Sitruunamehu, laimentamaton83g18kcal0.2g1.3g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 33g130kcal0.7g0.7g14g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia83g125kcal14.2g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g3894kcal583.8g140.8g98.2g46.6g
Valittu annoskoko3150g1947kcal291.9g70.4g49.1g23.3g
Annoskoko puolitettuna1575g974kcal146g35.2g24.6g11.7g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469