Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1400g1174kcal255.5g0g15.4g0g
Tomaatti, tuore300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Sipuli, tuore300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka200g54kcal3.8g8.4g0.4g4.8g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g400g240kcal14.8g29.2g8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki240g192kcal31.2g4.8g4.8g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 200g48kcal3.6g4.4g0.6g4.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g100g30kcal1g4g0.3g0g
Tilli, tuore 200g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 40g156kcal0.9g0.9g16.8g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia100g150kcal17g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7560g4673kcal700.8g169.6g118g56g
Valittu annoskoko3780g2336kcal350.4g84.8g59g28g
Annoskoko puolitettuna1890g1168kcal175.2g42.4g29.5g14g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469