Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 350g294kcal63.9g0g3.9g0g
Tomaatti, tuore75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Sipuli, tuore75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Papu, ohut vihreä, pirkka50g14kcal1g2.1g0.1g1.2g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g100g60kcal3.7g7.3g2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki60g48kcal7.8g1.2g1.2g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 50g12kcal0.9g1.1g0.2g1.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 50g17kcal2.3g1g0.2g1.2g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g25g7.5kcal0.2g1g0.1g0g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.5g0.4g1.1g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.2kcal0.1g0.4g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 10g39kcal0.2g0.2g4.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia25g38kcal4.2g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g1168kcal175.2g42.6g29.8g14g
Valittu annoskoko945g584kcal87.6g21.3g14.9g7g
Annoskoko puolitettuna473g292kcal43.8g10.7g7.5g3.5g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469