Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1000g1071kcal231g0g15g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g500g360kcal12.5g84g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Timjami 10g28kcal0.9g2.7g0.7g3.7g
Punaviini 250g176kcal0.8g0.5g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g75g85kcal0.5g17.2g0g0g
Ruusukaali 1000g244kcal13.8g19.5g5g25g
Pinaatti 1000g134kcal16.2g4g3g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7810g4737kcal556.8g270g99.2g89.4g
Valittu annoskoko3905g2368kcal278.4g135g49.6g44.7g
Annoskoko puolitettuna1953g1184kcal139.2g67.5g24.8g22.4g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680