Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1200g1285kcal277.2g0g18g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g600g432kcal15g100.8g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Timjami 12g34kcal1.1g3.2g0.9g4.4g
Punaviini 300g212kcal0.9g0.6g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g90g102kcal0.6g20.7g0g0g
Ruusukaali 1200g293kcal16.6g23.4g6g30g
Pinaatti 1200g160kcal19.4g4.8g3.6g15.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9372g5684kcal668g324g119.2g107.4g
Valittu annoskoko4686g2842kcal334g162g59.6g53.7g
Annoskoko puolitettuna2343g1421kcal167g81g29.8g26.9g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680