Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1400g1500kcal323.4g0g21g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g700g504kcal17.5g117.6g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Timjami 14g40kcal1.3g3.8g1g5.2g
Punaviini 350g247kcal1.1g0.7g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g105g119kcal0.7g24.1g0.1g0g
Ruusukaali 1400g342kcal19.3g27.3g7g35g
Pinaatti 1400g187kcal22.7g5.6g4.2g18.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10934g6631kcal779.4g378.2g139.4g125.4g
Valittu annoskoko5467g3316kcal389.7g189.1g69.7g62.7g
Annoskoko puolitettuna2734g1658kcal194.9g94.6g34.9g31.4g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680