Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1600g1714kcal369.6g0g24g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g800g576kcal20g134.4g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Timjami 16g45kcal1.5g4.3g1.2g5.9g
Punaviini 400g282kcal1.2g0.8g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g120g136kcal0.8g27.6g0.1g0g
Ruusukaali 1600g391kcal22.1g31.2g8g40g
Pinaatti 1600g214kcal25.9g6.4g4.8g20.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12496g7578kcal890.6g432g159.2g143g
Valittu annoskoko6248g3789kcal445.3g216g79.6g71.5g
Annoskoko puolitettuna3124g1895kcal222.7g108g39.8g35.8g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680