Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1800g1928kcal415.8g0g27g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g900g648kcal22.5g151.2g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Timjami 18g51kcal1.6g4.8g1.3g6.7g
Punaviini 450g317kcal1.4g0.9g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g135g153kcal0.9g31g0.1g0g
Ruusukaali 1800g440kcal24.8g35.1g9g45g
Pinaatti 1800g240kcal29.2g7.2g5.4g23.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14058g8526kcal1002g486g179g161.2g
Valittu annoskoko7029g4263kcal501g243g89.5g80.6g
Annoskoko puolitettuna3515g2131kcal250.5g121.5g44.8g40.3g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680