Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2000g2142kcal462g0g30g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1000g720kcal25g168g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Timjami 20g57kcal1.8g5.4g1.5g7.4g
Punaviini 500g353kcal1.6g1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g150g170kcal1g34.5g0.1g0g
Ruusukaali 2000g489kcal27.6g39g10g50g
Pinaatti 2000g267kcal32.4g8g6g26g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15620g9473kcal1113.6g540.2g199g179g
Valittu annoskoko7810g4737kcal556.8g270.1g99.5g89.5g
Annoskoko puolitettuna3905g2368kcal278.4g135.1g49.8g44.8g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680