Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)120g38kcal3.6g5.6g0g0g
Sokeri 77g310kcal0g76.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Kultarypsi45g247kcal0.4g0.4g27g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 180g64kcal0.3g12.8g0.2g3.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.3kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Kananmuna kuoreton 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g2201kcal37.8g353.4g64.2g14g
Valittu annoskoko570g1101kcal18.9g176.7g32.1g7g
Annoskoko puolitettuna285g550kcal9.5g88.4g16.1g3.5g
Arvot/100g100g193kcal3.3g31g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305468