Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.6g1.4g4g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)140g45kcal4.2g6.6g0g0g
Sokeri 89g362kcal0g89.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Kultarypsi53g289kcal0.5g0.5g31.5g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 210g75kcal0.3g14.9g0.2g4.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.8kcal0g0.8g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 42g60kcal5.2g0.1g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g2568kcal44g412.4g74.8g16.4g
Valittu annoskoko665g1284kcal22g206.2g37.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna333g642kcal11g103.1g18.7g4.1g
Arvot/100g100g193kcal3.3g31g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305468