Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)20g6.4kcal0.6g0.9g0g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kultarypsi7.5g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 30g11kcal0g2.1g0g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g367kcal6.2g58.8g10.6g2.4g
Valittu annoskoko95g183kcal3.1g29.4g5.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna48g92kcal1.6g14.7g2.7g0.6g
Arvot/100g100g193kcal3.3g31g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305468