Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g334g1168kcal42.7g232.5g6.3g10.7g
Paistijauheliha, snellman334g567kcal40g0g33.4g0g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g375g608kcal31.5g45g29.6g17.6g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit104g136kcal3.1g2.1g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g5103kcal234.6g559.2g182.4g56.6g
Valittu annoskoko1155g2552kcal117.3g279.6g91.2g28.3g
Annoskoko puolitettuna578g1276kcal58.7g139.8g45.6g14.2g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716