Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g400g1401kcal51.2g279g7.6g12.8g
Paistijauheliha, snellman400g681kcal48g0g40g0g
Rypsiöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g450g730kcal37.8g54g35.6g21.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit125g163kcal3.8g2.5g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g6124kcal281.6g671g219g68g
Valittu annoskoko1386g3062kcal140.8g335.5g109.5g34g
Annoskoko puolitettuna693g1531kcal70.4g167.8g54.8g17g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716