Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g467g1635kcal59.8g325.5g8.9g14.9g
Paistijauheliha, snellman467g794kcal56g0g46.7g0g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g525g851kcal44.1g63g41.5g24.7g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit146g190kcal4.4g2.9g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3234g7145kcal328.6g782.8g255.6g79.2g
Valittu annoskoko1617g3572kcal164.3g391.4g127.8g39.6g
Annoskoko puolitettuna809g1786kcal82.2g195.7g63.9g19.8g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716