Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g600g2102kcal76.9g418.5g11.4g19.2g
Paistijauheliha, snellman600g1021kcal72.1g0g60g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g676g1094kcal56.7g81.1g53.4g31.7g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit188g244kcal5.6g3.8g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4158g9186kcal422.6g1006.8g328.4g101.8g
Valittu annoskoko2079g4593kcal211.3g503.4g164.2g50.9g
Annoskoko puolitettuna1040g2297kcal105.7g251.7g82.1g25.5g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716