Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g67g234kcal8.5g46.5g1.3g2.1g
Paistijauheliha, snellman67g113kcal8g0g6.7g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g75g122kcal6.3g9g5.9g3.5g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit21g27kcal0.6g0.4g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g1021kcal46.8g111.8g36.6g11.2g
Valittu annoskoko231g510kcal23.4g55.9g18.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna116g255kcal11.7g28g9.2g2.8g
Arvot/100g100g221kcal10.1g24.2g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716