Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g667g2335kcal85.4g465g12.7g21.3g
Paistijauheliha, snellman667g1134kcal80.1g0g66.7g0g
Rypsiöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g751g1216kcal63g90.1g59.3g35.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit209g271kcal6.3g4.2g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g10207kcal469.6g1118.6g365g113.2g
Valittu annoskoko2310g5104kcal234.8g559.3g182.5g56.6g
Annoskoko puolitettuna1155g2552kcal117.4g279.7g91.3g28.3g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716