Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g800g2800kcal102.4g557.6g15.2g25.6g
Paistijauheliha, snellman800g1360kcal96g0g80g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g900g1458kcal75.6g108g71.1g42.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit250g325kcal7.5g5g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5540g12240kcal563g1341.2g437.6g135.8g
Valittu annoskoko2770g6120kcal281.5g670.6g218.8g67.9g
Annoskoko puolitettuna1385g3060kcal140.8g335.3g109.4g34g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716