Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g133g467kcal17.1g93g2.5g4.3g
Paistijauheliha, snellman133g227kcal16g0g13.3g0g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g150g243kcal12.6g18g11.9g7.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit42g54kcal1.3g0.8g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g2041kcal94g223.6g72.8g22.8g
Valittu annoskoko462g1021kcal47g111.8g36.4g11.4g
Annoskoko puolitettuna231g510kcal23.5g55.9g18.2g5.7g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716