Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g200g700kcal25.6g139.4g3.8g6.4g
Paistijauheliha, snellman200g340kcal24g0g20g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g225g365kcal18.9g27g17.8g10.6g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit63g81kcal1.9g1.2g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1385g3060kcal140.8g335.2g109.4g34g
Valittu annoskoko693g1530kcal70.4g167.6g54.7g17g
Annoskoko puolitettuna346g765kcal35.2g83.8g27.4g8.5g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716