Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g267g934kcal34.2g186g5.1g8.5g
Paistijauheliha, snellman267g454kcal32g0g26.7g0g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g300g486kcal25.2g36g23.7g14.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit83g108kcal2.5g1.7g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g4083kcal187.8g447.4g146g45.2g
Valittu annoskoko924g2042kcal93.9g223.7g73g22.6g
Annoskoko puolitettuna462g1021kcal47g111.9g36.5g11.3g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.2g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716