Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään175g346kcal30.2g0g26.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g420g252kcal6.3g54.5g0.4g3.8g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl117g35kcal5.4g2.2g0.3g1.9g
Kesäkurpitsa47g7.9kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2058g1600kcal84.6g117.4g90.8g12.6g
Valittu annoskoko1029g800kcal42.3g58.7g45.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna515g400kcal21.2g29.4g22.7g3.2g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382