Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään200g396kcal34.6g0g30.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.3g0.5g4.3g
Vesi266g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl133g40kcal6.1g2.5g0.4g2.1g
Kesäkurpitsa53g9kcal0.2g1.3g0.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g1829kcal96.8g134.2g104g14.2g
Valittu annoskoko1176g915kcal48.4g67.1g52g7.1g
Annoskoko puolitettuna588g457kcal24.2g33.6g26g3.6g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382