Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään225g445kcal38.9g0g34.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g539g324kcal8.1g70.1g0.5g4.9g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl150g45kcal6.9g2.8g0.4g2.4g
Kesäkurpitsa60g10kcal0.2g1.5g0.4g0.4g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g2057kcal108.8g151g116.8g16.2g
Valittu annoskoko1323g1029kcal54.4g75.5g58.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna662g514kcal27.2g37.8g29.2g4.1g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382