Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään25g49kcal4.3g0g3.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl17g5kcal0.8g0.3g0g0.3g
Kesäkurpitsa6.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g229kcal12g16.8g12.8g1.6g
Valittu annoskoko147g114kcal6g8.4g6.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna74g57kcal3g4.2g3.2g0.4g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382