Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään350g692kcal60.5g0g53.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g839g503kcal12.6g109.1g0.8g7.6g
Vesi466g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl233g70kcal10.7g4.4g0.7g3.7g
Kesäkurpitsa93g16kcal0.4g2.3g0.6g0.7g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Rypsiöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4116g3200kcal169.4g235g182g25.2g
Valittu annoskoko2058g1600kcal84.7g117.5g91g12.6g
Annoskoko puolitettuna1029g800kcal42.4g58.8g45.5g6.3g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382