Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään400g791kcal69.1g0g61.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g959g575kcal14.4g124.7g1g8.6g
Vesi533g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl266g80kcal12.3g5.1g0.8g4.3g
Kesäkurpitsa107g18kcal0.4g2.7g0.6g0.7g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Rypsiöljy 40g353kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g3657kcal193.4g268.8g208g28.6g
Valittu annoskoko2352g1829kcal96.7g134.4g104g14.3g
Annoskoko puolitettuna1176g914kcal48.4g67.2g52g7.2g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382