Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään50g99kcal8.6g0g7.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl33g10kcal1.5g0.6g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g457kcal24.2g33.4g26g3.6g
Valittu annoskoko294g229kcal12.1g16.7g13g1.8g
Annoskoko puolitettuna147g114kcal6.1g8.4g6.5g0.9g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382