Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään499g989kcal86.4g0g76.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1199g719kcal18g155.8g1.2g10.8g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl333g100kcal15.3g6.3g1g5.3g
Kesäkurpitsa133g23kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g49.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g4572kcal241.6g335.6g259.8g35.6g
Valittu annoskoko2940g2286kcal120.8g167.8g129.9g17.8g
Annoskoko puolitettuna1470g1143kcal60.4g83.9g65g8.9g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382