Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään600g1188kcal103.8g0g92.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1440g864kcal21.6g187.2g1.4g13g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl400g120kcal18.4g7.6g1.2g6.4g
Kesäkurpitsa160g27kcal0.6g4g1g1.1g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7064g5492kcal290.4g403.4g312.2g43g
Valittu annoskoko3532g2746kcal145.2g201.7g156.1g21.5g
Annoskoko puolitettuna1766g1373kcal72.6g100.9g78.1g10.8g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382