Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään75g149kcal13g0g11.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl50g15kcal2.3g1g0.2g0.8g
Kesäkurpitsa20g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana883g686kcal36.4g50.6g39g5.2g
Valittu annoskoko442g343kcal18.2g25.3g19.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna221g172kcal9.1g12.7g9.8g1.3g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382