Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään799g1582kcal138.2g0g123.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1918g1151kcal28.8g249.3g1.9g17.3g
Vesi1066g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl533g160kcal24.5g10.1g1.6g8.5g
Kesäkurpitsa213g36kcal0.9g5.3g1.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Rypsiöljy 80g707kcal0g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g7314kcal386.8g537g416g57.4g
Valittu annoskoko4704g3657kcal193.4g268.5g208g28.7g
Annoskoko puolitettuna2352g1829kcal96.7g134.3g104g14.4g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382