Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään899g1780kcal155.5g0g138.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2158g1295kcal32.4g280.5g2.2g19.4g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl599g180kcal27.6g11.4g1.8g9.6g
Kesäkurpitsa240g41kcal1g6g1.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Rypsiöljy 90g795kcal0g0g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g8229kcal435.4g604.4g467.8g64.4g
Valittu annoskoko5292g4114kcal217.7g302.2g233.9g32.2g
Annoskoko puolitettuna2646g2057kcal108.9g151.1g117g16.1g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382