Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään100g198kcal17.3g0g15.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl67g20kcal3.1g1.3g0.2g1.1g
Kesäkurpitsa27g4.5kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g914kcal48.4g67.4g52g7.4g
Valittu annoskoko588g457kcal24.2g33.7g26g3.7g
Annoskoko puolitettuna294g229kcal12.1g16.9g13g1.9g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382