Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään125g247kcal21.6g0g19.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl83g25kcal3.8g1.6g0.2g1.3g
Kesäkurpitsa33g5.7kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 13g110kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g1143kcal60.4g84g64.8g8.8g
Valittu annoskoko735g572kcal30.2g42g32.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna368g286kcal15.1g21g16.2g2.2g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382