Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään150g297kcal25.9g0g23.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.7g0.4g3.2g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl100g30kcal4.6g1.9g0.3g1.6g
Kesäkurpitsa40g6.8kcal0.2g1g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g1372kcal72.6g100.6g78g10.8g
Valittu annoskoko882g686kcal36.3g50.3g39g5.4g
Annoskoko puolitettuna441g343kcal18.2g25.2g19.5g2.7g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312382