Hamilton squash (jamie oliver)

1 pieni kourallinen kuivattuja herkkutatteja
1 butternut kurpitsa puolitettu ja siemenet poistettu
Oliiviöljyä
1 hienonnettu punasipuli
1 hienonnettu valkosipilinkynsi
1 tl korianterinsiemeniä, murskaa mortelissa
1 oksaa rosmariinia, lehdet irrotettuina ja silputtuna
5 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
Merisuolaa ja mustapippuria
100 g basmatiriisiä
1/2 kourallista kevyesti paahdettuja pinjansiemeniä

1) lipta herkkutatteja 5 min luumassa vedessä
2) lämmitä uuni 230 astetta
3) kaiva kurpitsasta pois hedelmälihaa ja siemeniä (tee tila täytteelle)
4) paista pannussa hienonnettu kurpitsa ja siemenet, sekä kaikki muut ainekset paitsi herkkutatit, riisi ja pinjansiemenet ja paista 4 min kunnes kaikki on pehmeää
5) lisää joukkoon herkkutatit.

6) paista vielä 2 min ja mausta suolalla ja pippurilla
7) lisää joukkoon riisi ja pinjansiemenet
8) täytä kurpitsanpuolikkaat seoksella
9) hiero kurpitsa oliiiviöljyllä, kiedo folioon ja paista 1 h 15 min

Lähde
Jamie Oliver
Happy days with the naked chef
Penguin

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1801g286kcal13.5g36g1.8g36g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g11g33kcal3.3g3.9g0.4g0g
Oliiviöljy 126g1115kcal0g0g126.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g23g30kcal0.7g4.7g1.4g3.2g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 90g205kcal4.6g15.8g12.7g5.2g
Basmatiriisi Pirkka225g788kcal17.1g177.8g1.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots68g419kcal19.6g8.8g37.1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4950g5831kcal122g508.4g363g98.4g
Valittu annoskoko2475g2916kcal61g254.2g181.5g49.2g
Annoskoko puolitettuna1238g1458kcal30.5g127.1g90.8g24.6g
Arvot/100g100g118kcal2.5g10.3g7.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314726