Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g563g1969kcal75.9g369g16.3g33.8g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Basilika, tuore6.2g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
castello blue, sinihomejuusto125g538kcal17.5g0.6g52.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)38g32kcal0.4g1.3g2.6g0g
Saksanpähkinä 125g850kcal18.4g4.1g81.5g19.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g7440kcal235.4g773.8g363.6g112.4g
Valittu annoskoko1010g3720kcal117.7g386.9g181.8g56.2g
Annoskoko puolitettuna505g1860kcal58.9g193.5g90.9g28.1g
Arvot/100g100g368kcal11.7g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278