Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g675g2363kcal91.1g442.8g19.6g40.5g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.1g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Basilika, tuore7.5g3kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
castello blue, sinihomejuusto150g645kcal21g0.8g63g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)45g38kcal0.4g1.6g3.1g0g
Saksanpähkinä 150g1020kcal22.1g5g97.8g23.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g8927kcal282g929.2g436.6g134.8g
Valittu annoskoko1212g4464kcal141g464.6g218.3g67.4g
Annoskoko puolitettuna606g2232kcal70.5g232.3g109.2g33.7g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278