Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g788g2756kcal106.3g516.6g22.8g47.3g
Voi 49g356kcal0.6g0.2g39.8g0g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Basilika, tuore8.7g3.5kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
castello blue, sinihomejuusto175g753kcal24.5g0.9g73.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)53g45kcal0.5g1.8g3.7g0g
Saksanpähkinä 175g1190kcal25.7g5.8g114.1g27.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2828g10415kcal329.2g1083.4g509.2g157g
Valittu annoskoko1414g5208kcal164.6g541.7g254.6g78.5g
Annoskoko puolitettuna707g2604kcal82.3g270.9g127.3g39.3g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278