Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g900g3150kcal121.5g590.4g26.1g54g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Basilika, tuore10g4kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
castello blue, sinihomejuusto200g860kcal28g1g84g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)60g51kcal0.6g2.1g4.2g0g
Saksanpähkinä 200g1360kcal29.4g6.6g130.4g31.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3232g11903kcal376.4g1238.2g582g179.6g
Valittu annoskoko1616g5952kcal188.2g619.1g291g89.8g
Annoskoko puolitettuna808g2976kcal94.1g309.6g145.5g44.9g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278