Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g1125g3938kcal151.9g738g32.6g67.5g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Basilika, tuore13g5kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
castello blue, sinihomejuusto250g1075kcal35g1.3g105g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)75g64kcal0.7g2.6g5.2g0g
Saksanpähkinä 250g1701kcal36.8g8.3g163g39.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4040g14879kcal470.4g1548g727.4g224.4g
Valittu annoskoko2020g7439kcal235.2g774g363.7g112.2g
Annoskoko puolitettuna1010g3720kcal117.6g387g181.9g56.1g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278