Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g225g788kcal30.4g147.6g6.5g13.5g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Basilika, tuore2.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
castello blue, sinihomejuusto50g215kcal7g0.3g21g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)15g13kcal0.1g0.5g1g0g
Saksanpähkinä 50g340kcal7.4g1.7g32.6g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana808g2976kcal94.2g309.8g145.4g45g
Valittu annoskoko404g1488kcal47.1g154.9g72.7g22.5g
Annoskoko puolitettuna202g744kcal23.6g77.5g36.4g11.3g
Arvot/100g100g368kcal11.7g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278