Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Pekoni rasvainen 120g451kcal14.4g0g44.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa120g360kcal27.6g0g27.6g0g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g3350kcal122g37.8g301g11g
Valittu annoskoko1050g1675kcal61g18.9g150.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna525g838kcal30.5g9.5g75.3g2.8g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425