Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 71g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Pekoni rasvainen 17g65kcal2.1g0g6.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa17g51kcal3.9g0g3.9g0g
Voi 11g83kcal0.1g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g479kcal17.4g5.2g42.8g1.6g
Valittu annoskoko150g239kcal8.7g2.6g21.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna75g120kcal4.4g1.3g10.7g0.4g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.7g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425