Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 107g19kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Sipuli 26g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal2.9g0.1g2.4g0g
Pekoni rasvainen 26g97kcal3.1g0g9.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa26g77kcal5.9g0g5.9g0g
Voi 17g124kcal0.2g0.1g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g718kcal26g8.2g64.4g2.4g
Valittu annoskoko225g359kcal13g4.1g32.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna113g180kcal6.5g2.1g16.1g0.6g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425