Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Pekoni rasvainen 30g113kcal3.6g0g11.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa30g90kcal6.9g0g6.9g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g838kcal30.4g9.4g75.4g2.8g
Valittu annoskoko263g419kcal15.2g4.7g37.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna131g209kcal7.6g2.4g18.9g0.7g
Arvot/100g100g160kcal5.8g1.8g14.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425